Stoc Epuizat Mulineta Jaxon Top Catfish CT 8000

Jaxon Top Catfish CT este o mulineta destinata pescuitului la somn si este echipata cu un mecanism robust conceput sa reziste la sarcini extreme. Toate componentele mulinetei sunt echilibrate dinamic pe computer. Mulineta dispune de corp rezistent din metal, 5 rulmenti OWC de ultima generatie, tambur adanc din aluminiu, si maner metalic robust cu terminatie EVA, pentru o priza buna. Axul tamburului este fabricat din otel de inalta calitate care nu se poate indoi in conditii de utilizare corespunzatoare. Frana fata functioneaza cu precizie ridicata. Mulineta vine la pachet cu un tambur de rezerva din grafit.

    Numar rulmenti: 4+1 OWC;
    Tambur: aluminiu;
    Frana frontala robusta;
    Corp din metal;
    Componente echilibrate dinamic;
    Tambur de rezerva din grafit.
    Capacitate tambur: 0.40mm/485m;;
    Raport de recuperare: 4.1:1;
    Greutate: 685g.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Jaxon Top Catfish CT 8000

  • 182,55 Lei
  • Fără TVA: 182,55 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete somn