-5% Mulineta Okuma Surf 8K

Okuma Surf 8K  este o mulineta destinata lansarilor la mare distanta, cu sistem de oscilatie lenta Slow Oscilation System care face ca firul de pe tambur sa se aseze mult mai strans cu o frecare mult mai redusa in timpul lansarilor.

Mulineta vine echipata cu 5 + 1 rulmenți cu bile din oțel inoxidabil pentru o funcționare ușoară, cu un corp de grafit rezistent la coroziune.

Dispune de sistem de franare rapida progresiva (FPD), sistem Worm Shaft de asezare a firului, rotor cu debit ciclonic (CFR), rotor cu protectie pentru perie (prevenirea rasucirea liniei), tambur long-cast din aluminiu, dispozitiv de tractiune cu pinion din otel, doua clipsuri pe tambur si manivela din aluminiu cu buton TPE ergonomic.

Mulineta nu are tambur de rezerva
MAX DRAG: 18 KG!!!
Corp din grafit rezistent la coroziune
Numar rulmenti: 5+1
Tambur long-cast din aluminiu
Fast Progressive Drag - sistem de franare FPD
Oscilatie lenta - Slow Oscilation
Dispozitiv de tractiune cu pinion din otel
Sistem Hydro Block - sistem de protejare a angrenajelor
Manivela din aluminiu cu buton TPE
Sistem de asezare a firului- Worm Shaft
Sistem Quick-Set Anti-Reverse
Frana rapida
Marime tambur:8000
Greutate: 750g
Raport de recuperare: 4.7:1
Fir recuperat la o rotatie de manivela: 108cm
Capacitate tambur: 0.35mm/500m


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Okuma Surf 8K

Oferta cu timp limitat
  • 318,17 Lei
  • 302,26 Lei
  • Fără TVA: 302,26 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete crap, pescuit la crap