Nou! Mulineta Shimano Vanquish 4000 XG FB

Seria QUICK RESPONSE este despre greutate ușoară, rotire ușoară (inerție scăzută) și sensibilitate ridicată.
Rotirea ușoară (inerție scăzută a bobinei) se realizează prin designul unic Rotor Magnumlite. Sensibilitate ridicată este obținută prin combinația Silent Drive și Micromodule Gear II.


Datorită greutății ușoare și sensibilității acestui tambur, este perfect pentru utilizarea tehnicilor de pescuit ușor (ultra) ușor pentru specii precum bibanul, păstrăvul și salau. Cu toate acestea, Vanquish este în mai multe dimensiuni și poate fi utilizat pentru multe tehnici și specii diferite.

- rulmenti 11xSA-RB +1 rulment cu role
- corp si angrenaj Magnesium Hagane
- rotor Magnumlite
- frana frontala
- sistem Silent Drive si Micromodule Gear II
- Pick-Up - One Piece Bail
- maner din carbon
- tambur din aluminiu forjat Long Stroke AR-C
- capacitate tambur(mm/m):0.25-165/0.30-120/0.35-80
- raport de recuperare:6.2:1   101cm
- greutate:200g
- max drag: 11kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Shimano Vanquish 4000 XG FB

  • 1.799,00 Lei
  • Fără TVA: 1.799,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete spinning