Mulineta Trabucco Invictus FA2000

Mulineta Invictus este cu adevarat fabricata dupa un proiect tehnologic de ultima ora cu foarte multe noutati inovative. Structura hybrid din aluminiu si grafit maximizeaza beneficiile celor doua materiale astfel: corpul din aluminiu o face foarte robusta si rezistenta.

Din acest motiv angrenajul lucreaza in pozitie perfecta fara jocuri, ceea ce va face sa reziste foarte multi ani fara reparatii. Rotorul este din carbon si este solicitat foarte putin datorita materialului foarte usor. Tot rotorul este echipat cu pick-up gros, gol in interior, super strong si imposibil de deformat,iar pozitionarea firului pe tambur este realizata extraordinar de bine.

Mulineta vine prezentata cu doua spool-uri de aluminiu ambele contruite dintr-o singura piesa de aluminiu. Un spool este fabricat pentru pescuit cu monofilament iar capacitatea este destul de mare, iar celalalt pentru pescuit cu fir textil subtire fiind mult mai incarcat (shallow)iar banda de cauciuc prezenta pe spool impiedica rasucirea firului.

Buza fiecarui tambur este in V pentru o lansare precisa si la distanta, iar in recuperare ajuta la asezarea firului mult mai bine. Frana pe fata este compusa din discuri de inox si carbon astfel incat este eficace si in zilele ploioase sau geroase, iar pescuitul pe mare nu o afecteaza in nici un fel.

Manivela este la fel fabricata din aluminiu si foarte important dintr-o singura piesa,rulmentii 9+1 inoxidabili sunt dublu capsulati astfel incat mulineta va lucra foarte silentios si constant iar durata de viata cu mult peste asteptari. Mulineta este recomandata pentru o multitudine de stiluri de pescuit datorite raportului de recuperare :pescuitul cu bologneza , match si spinning usor pentru cea de 2500 iar pentru cea de 4000 spinning si feeder.

Atentie ! Angrenajul este construit pentru a rezista la mii si mii de lansari si recuperari fara evenimente neplacute.

Caracteristici:
Caracteristici:
- 9 + 1 rulmenti dublu capsulati;
- Corp din Aluminiu si Grafit;
- Sistem AirBail;
- System Oneway CWS Crosswinder;
- Maner de Aluminiu;
- 2 x tambur de rezerva;
- Capacitate tambur:0.20mm-100m/0.26mm-200m;
- Raport recuperare: 5:2:1;
- Recuperare/tura manivela: 76cm;
- Drag maxim: 7.3kg;
- Greutate: 275.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Trabucco Invictus FA2000

  • 780,00 Lei
  • Fără TVA: 780,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete spinning