Mulineta Trabucco Xplore CX FA 4500

Mulineta Ultra-Usoara cu un corp si rotor din Carbon CX. Vine montata cu 7 rulmenti inoxidabili, dublu capsulati plus inca un rulment la fel de calitativ pentru sistemul de anti-revers.

Axul principal si pinioanele din otel inoxidabil, iar spool-ul din aluminiu cu buza in V pentru o distanta de lansare superioara. Frana pe fata vine montata cu bucse din otel inoxidabil si bucse din fibra de inalta rezistenta.

Manivela este turnata si montata cu knob de material moale, iar pick-upul mulinetei de diametru supradimensionat, Powerbail, galetul, Anti-Twist titanizat.

Caracteristici:

    X-TRA Light
    Numar rulmenti: 7+1
    Tip frana: frontala
    Corp mulineta: Carbon CX
    Tambur: aluminiu
    Galet titanizat
    Anti-Vibro-Sistem
    Manivela metalica  CNC
      

    Capacitate tambur: 0.20m/180m

    Raport de recuperare: 5.2:1/89cm

    Greutate: 285g;

    Max Drag: 10kg


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Trabucco Xplore CX FA 4500

  • 480,00 Lei
  • Fără TVA: 480,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete feeder