Mulineta Trabucco Zero FA 4500

Aceasta denumire ne detaliaza faptul ca este o mulineta cu o greutate foarte redusa, fiind extrem de usoara. Pentru a ne face o idee mai buna despre Zero, producatorul ne atrage atentia asupra a doua  motive: unul ar fi ca mulineta in timpul utilizari ne ofera o senzatie extraordinara fiind foarte bine echilibrata, al doilea motiv ar fi ca greutatea redusa nu ar avea nici o valoare daca nu ar fi asociata cu puterea, rezistenta si capacitatea de a recupera firul in timpul unui dril puternic.

Aceasta mulineta Zero dezvolta un amestec unic de putere si sensibilitate care insotite de experienta pescarului creaza un tandem extraordinar de pescuit ultra leger. Corpul si rotorul sunt din Carbon High Modulus, cel mai inalt modul de elasticitate, material care ofera aceeasi rigiditate ca si aluminiul dar cu 50% mai usor.

O concluzie care se poate trage din toate caracteristicile detaliate ar fi ca, intr-un corp foarte rigid, elementele rotative funcționează fără constrângeri, deoarece structura care le găzduiește nu se deformeaza in sarcina de recuperare a capturilor. Recomandata la feeder, spinning si bolo.

Caracteristici:

    Numar rulmenti:7+1capsulati.
    Corp si rotor SUPER USOR si ultra-rigid din Carbon CX
    Antiretur infinit
    Angrenaje si pinioane din otel inoxidabil.
    Frana cu discuri din carbon si inox.
    Tambur din aluminiu in V, Long Cast Superlight.
    Sistem Anti Twist din Titan.
    Corp din grafit de inalta rezistenta;
    Maner din aluminiu turnat si presat direct roata de comanda
   

  • Capacitate tambur: 0.285mm/280m;
  • Greutate: 270g;
  • Raport de recuperare: 5.2:1(89cm)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Trabucco Zero FA 4500

  • 540,00 Lei
  • Fără TVA: 540,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete feeder