Mulineta Van Staal VR Series Bailed Black 50

Mulinetele Van Staal VR Spinning au fost modernizate în mai multe puncte cheie odată cu introducerea Generației 2, continuând tradiția legendară pe care Van Staal o are cu mulinetele sale durabile și ușoare.

La fel ca originalul, seria VR Gen 2 este complet etanșă și submersibilă, perfectă pentru pescarul care urmareste adevaratele trofee. 

Aceste mulinete sunt forjate și prelucrate din aluminiu 6061-T6, cu decupaje scheletizate în toată mulineta, corp și rotor pentru a ajuta la reducerea greutății.

Butonul de ajustare a rezistenței MicroClick™ permite o reglare ușoară și mai fină, oferind pescarului un control mai mare asupra echipamentului și a cotelor de rezistență pe care le acordă față de pește.

Toate mulinetele de dimensiunea VR125-VR200 au câștigat puțin în greutate din motive ce tin de calitate si rezistenta.

A fost adăugat un arbore principal din oțel inoxidabil mai gros, care reduce flexiunea mulinetei sub sarcina unui pește greu care luptă. De asemenea, s-au adus îmbunătățiri la etanșare, continuând statutul VS cu lucrul în medii nefavorabile.

Se potrivește bine in pescuitul de pe plaja, din  barcă sau debarcader și in aproape orice mediu sărat in care ai putea pescui.

Cu o viteză de recuperare rapidă, rezistență puternică și capacitate mare de fir, această mulinetă este destinată peștilor de apă sărată care există de la coastă la coastă și nu numai.

Perfecta si pentru pescuitul la Dunare: salau, somn(vertical - clonc) sau avat.

- Instant Anti-Reverse
- 13 rulmenti
- Culoare neagra
- Material frana: carbon fiber
- Frana frontala
- Material mulineta: Aluminiu
- Fara tambur de rezerva

Model: VR50 Silver VR Spinning Reel
Marime:50
Capacitate tambur:200m/030mm
Raport recuperare:6.3:1
Fir recuperat/tura manivela:94cm
Nr rulmenti:14
Max drag:11.3kg
Greutate:255g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Van Staal VR Series Bailed Black 50

  • 2.499,95 Lei
  • Fără TVA: 2.499,95 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete pescuit marin, mulinete pescuit somn, mulinete pescuit la Dunare,