Mulineta Baracuda Hyper Match 30

Mulineta Baracuda Hyper Match este o mulinetă pentru pescuit stil match, cu raport de recuperare mare și sistem anti-revers instantaneu. Tamburul și galetul sunt titanizate. Mulineta lucrează fără vibrații la viteze mari de recuperare, ceea ce face ca firul să revină perfect pe tambur.
Capacitate: 0,20mm/200m
Raport recuperare: 6.2:1
6 rulmenti
Greutate: 264g.
Tambur: 3000Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Baracuda Hyper Match 30

  • 136,18 Lei
  • Fără TVA: 136,18 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete stationar