Stoc Epuizat Multiplicator Penn Commander Pro Syncro 20 LW LH

Multiplicator cu formă ergonomică, uşoară, robustă cu un design modern şi sport, cu corp din grafit şi componente din oţel inoxidabil, rezistente la rugină, conceput atât pentru pescuitul pe mare ( pe apă sărată ), cât şi pentru pescuitul peştilor de talie mare din apele dulci. Deoarece aproape toate componentele interne sunt realizate din oţel inoxidabil, ele au o durată de viaţă îndelungată.

Aceste mulinete uimitoare încorporează toate lucrulile pe care le căutaţi la o mulinetă multiplicator.
Este prevăzută cu sistem LWS
Mâner LH ( Left Handle )
Sistem de frânare 'Star',
3 rulmenţi din oţel inoxidabil, sigilaţi, pentru o acţiune lină
Recuperare: 4.2:1
Lungime fir recuperat pe tur de manivela: 65cm
Capacitate fir: 0.45mm--300m
Greutate: 620g.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Multiplicator Penn Commander Pro Syncro 20 LW LH

  • 308,45 Lei
  • Fără TVA: 308,45 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: mulinete somn