Muste DAM Forrester Fly Small River Dry Flies


 DAM Forrester Fly sunt muste artificiale legate manual, de cea mai inalta calitate. Echipa de experti Fly Fishing de la DAM, au ales 5 muste in functie de tipul apei si de tinta de peste. Small River Dry Flies sunt cele uscate care raman pe suprafata apei atunci cand pestii hranesc la suprafata. Specia de peste tinta este pastrav, lipan, lostrita, clean.
Caracteristici Produs
  Tip : Fly
  Stil pescuit: fly fishing
  Specie peste: pastrav/lipan/lostrita/clean
  Adancime evolutie (m): 0,20
  Numar bucati in pachet: 5

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Muste DAM Forrester Fly Small River Dry Flies

  • 29,43 Lei
  • Fără TVA: 29,43 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: muste