ZMan Scented Curly TailZ 10cm Lime Pearl

Ce obțineți atunci când combinați un minnow cu corp generos, o coadă speciala și o construcție 10x Tough ElaZtech? Ei bine, Z-Man StreakZ Curly TailZ, desigur!

Z-Man Scented Curly TailZ soft jerkbaits cu coada in forma de panglica, fiind concepute pentru a funcționa într-o manieră extrem de versatilă și eficientă pe toate tipurile de apa la o gama larga de rapitori. Scented Curly TailZ oferă o mișcare mortală care deplasează multă apă și atrage atenția oricărui pește din apropiere. Fabricat cu materiale plastice ElaZtech, care diferă de alte materiale moi prin acțiunea de viață, flotabilitatea naturală și durabilitatea inegalabilă, înseamnă că e posibil să prinzi mult mai mult pe ElaZtech înainte de a le înlocui.

Dimensiune: 10cm
Nr bucati/plic:5


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

ZMan Scented Curly TailZ 10cm Lime Pearl

  • 22,71 Lei
  • Fără TVA: 22,71 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau