Streamer Zebco H Rig No.4 Silver Green

Streamer Zebco M Rig este un set de muste artificiale prelegate si selectionate de catre ZEBCO. Streamerele sunt legate de un leader Fluorocarbon. Se poate utiliza cu metoda de Fly Fishing si cu metoda de Spinning atat pe ape sarate cat si dulci. Tinta de peste este scrumbie, chefal, biban
Caracteristici Produs
  Tip : Fly
  Stil pescuit: spinning/fly fishing
  Specie peste: scrumbie/chefal/biban
  Culoare: Silver Yellow
  Adancime evolutie (m): 0,20
  Numar bucati in pachet: 5

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Streamer Zebco H Rig No.4 Silver Green

  • 7,18 Lei
  • Fără TVA: 7,18 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: taparine, streamere