Navomodel nadire Delfin X Barj

Trimaran cu stabilitate impresionanta si cu o viteza care permite plantarea monturilor rapid si foarte eficient.Echiparea Seed ofera o putere si o autonomie mare fiind bazata pe acumulatori Lithium polymer si motorizare brushlles.

Randament mare,dezvolta viteze mult mai mari decat in cazul celor cu baterie plumb cel ,se incarca si al priza(220 v)si la masina (12 v),greutate redusa si incarcare rapida.Carcasa(coca)din Hips sau Abs termoformat.

Lumini fata,spate,laterale si farul de 3 w incorporat.

Semnalizare basculare si mers inainte inapoi progresiv

Suport incarcator masina si priza incluse

Garantie 12 luni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Navomodel nadire Delfin X Barj

  • 3.200,00 Lei
  • Fără TVA: 3.200,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: navomodele plantat