Stoc Epuizat  Mulineta Okuma Epixor XT  3000

Okuma Epixor XT spinning este următoarea generație a unei familii de mulinete de spinning realizate de Okuma . Construcție material compozit din fibră de carbon C-40X și întărit TORSION CONTROL ARMOR® (TCA™), aceste tehnologii avansate oferind o greutate redusă, cât și cu o rezistență solidă.

TORSION CONTROL ARMOR® (TCA™)
Designul TCA™ dintr-o singură bucată a fost construit folosind technologii cu fibră de carbon C-40X și realizat cu două brațe. În comparație cu modelele tradiționale unice, brațul dublu TCA™ oferă rezistență mai mare la torsiune și la încovoiere sub presiune mare, pentru o rezistență îmbunătățită. Acest lucru nu numai că face mulineta mai ușoară, dar și extrem de rigidă, asigurând astfel că piesele interne se află în aliniere perfectă.

Cyclonic Flow Rotor (CFR)
Cyclonic Flow Rotor (CFR) a fost conceput pentru a crea fluxul de aer "ciclonic", care crește în mod semnificativ circulația aerului în jurul rotorului, sub și în jurul tamburului, cu fiecare rotire a manivelei. Acest design bine testat, permite un timp de uscare mult mai scurt, minimizând coroziunea și crescând durat de viață a tamburului.

Centrifugal Disc Bail (CDB)
Design-ul Centrifugal Disc Bail (CDB) include un disc de alamă mai greu, perfect echilibrat pentru a crea o funcționare uniformă a brațului pick-up. CDB îmbunătățește puterea și stabilitatea pick-up

C-40X
Tehnologia C-40X cu fibră lungă de la Okuma utilizează un amestec de polimer și grafit special. Fibrele de carbon din acest material sunt alungite și întărite, ceea ce creează un compozit substanțial mai puternic decât grafitul standard. Cu 25% mai ușoare, 50% mai puternice și 100% anti-corozive, C-40X se traduce printr-o construcție extrem de ușoară și durabilă.

Progressive Drag
Butonul frânei din fibră de carbon 1-K Okuma are o greutate redusă și creează setări progresive de frânare. Frâna progresivă permite să personalizați ajustarea pentru anumite condiții și pești țintă sau să ajustați frâna în timpul unui drill îndelungat.


Numar rulmenti: 8 (7BB+1RB);

·        TCA: corp din carbon C40X, favorizeaza controlul torsiunii;

·        Tambur aluminiu prelucrat, anodizat in 2 tonuri cu buza LCS;

·        Frana multi-disc, saibe de pasla impregnate cu ulei;

·        Rulment pentru sistemul Quick-Set Antireverse;

·        Pinion din alama prelucrat mecanic cu precizie;

·        Sistem de oscilatie lent pentru imbunatatirea asezarii firului;

·        Clips metalic rotund pe tambur;

·        Corp de grafit si rotor rezistent la coroziune;

·        CFR: Cyclonic Flow Rotor - pentru indepartarea apei cu usurinta;

·        RESII: sistem de echilibrare computerizata a rotorului pe calculator;

·        Maner metalic rigid pentru rezistenta.

·        Capacitate tambur: 0.255mm/200m;

·        Raport de recuperare: 5.0:1;

·        Recuperare fir / tur de manivela: 69cm;

·        Greutate 249g;

·        Max. Drag Power: 8kg.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Okuma Epixor XT 3000

  • 379,00 Lei
  • Fără TVA: 379,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete spinning, pescuit la stiuca, pescuit la salau