-15%  Pantaloni Norfin Momentum XL

Norfin Momentum sunt pantaloni de vară care la nevoie pot fi convertiți in pantaloni scurți. Uscare rapidă - materialul NYLON CANVAS asigură senzația confortabilă chiar și în cea mai fierbinte zi de vară. Materialul este realizat astfel încât să transfere umezeala în exteriorul materialului care se evaporă rapid.
Disponibili in versiune: L si XL
    Două buzunare laterale
    Două buzunare in spate
    Talie elastică
  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Pantaloni Norfin Momentum XL

Oferta cu timp limitat
  • 217,00 Lei
  • 184,45 Lei
  • Fără TVA: 184,45 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: imbracaminte