Mulineta Abu Garcia Carabus AG STX 1000

Mulinetele CARABUS AG sunt alegerea evidentă atunci când vine vorba de cautarea instrumentului potrivit pentru munca potrivită.

Tamburul de aluminiu shallow permite utilizarea de fire textile ultra fine și mono fără a împiedica aruncarea cu linguri ușoare. Raporturile de viteză scăzute permit recuperarea „super lentă” necesară pentru atunci când condițiile sunt grele.

Tamburul de rezervă din aluminiu asortat permite comutarea între firul textil și mono fara niciun efort. La doar 200g, aceste mulinete ușoare sunt împerecherea perfectă pentru gama noastră de lansete CARABUS AG.

Ușoara și compacta
Raport de recuperare 5.2:1
4+1 Rulmenti cu bile
Tambur din aluminiu ultra shallow
Tambur de rezervă din aluminiu
Maner EVA


Model: CARABUS AG STX 1000
Marime tambur: 1000
Capacitate tambur:100m/0.14mm 90m/0.16mm
Raport recuperare:5.2:1
Fi recuperat la o tura manivela:56cm
Numar rulmenti:5+1
Max Drag:3kg
Greutate:254.3
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Mulineta Abu Garcia Carabus AG STX 1000

  • 399,00 Lei
  • Fără TVA: 399,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: mulinete spining