Lucky John Maggot 1.2cm White Glow

Viermii artificiali Lucky Jonh Maggot sunt inlocuitori excelenti pentru momelile naturale (viermii naturali), deoarece au mirosul si gustul asemanator.
Acestia au multe avantaje : arata natural, nu ingheata, pot fi folositi o lunga durata de timp pe carlig, nu eclozeaza, nu se deterioreaza in timp daca sunt pastrati in cutie si pot fi folositi oricand.
Vin ambalati intr-un borcan cu un capac ce se infileteaza.
Se vand 30buc/borcan!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lucky John Maggot 1.2cm White Glow

  • 10,40 Lei
  • Fără TVA: 10,40 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: nada si momeli pescuit la copca