Baliza Luminoasa Fox 1 Pole Kit + Telecomanda

Baliza luminoasa Fox Halo Illuminated Marker Pole, este o noua inovatie in domeniul pescuitului marca Fox. Sistemul reprezinta un ansamblu de tuburi mufabile si flexibile din plastic rezistent care se scufunda in apa, in imediata apropiere a locului nadit.

Ideea este aceea de a avea un semnal luminos pe timp de noapte sau pe vreme intunecata asupra locului in care pescuim.
Adancimea de scufundare a balizei variaza intre 0.50m-7.00m.

Baliza poate lumina in 5 culori diferite (galben, rosu, violet albastru si verde), trecerea de la o culoare la alta facandu-se foarte simplu prin telecomanda. Capatul care ramane in afara apei este reflectorizant pe timp de noapte, vizibil de la distante mari cand este iluminat.

Mufarea se face cu suruburi, iar ancorarea balizei se face cu ajutorul unei greutati de 2.5kg inclusa in pachet. Avantajul enorm oferit de acest tip de baliza este ca nu lasa pestele sa se agate in ea in timpul drilului. Fiind flexibila la baza se apleaca si lasa firul sa treaca pe deasupra. Baliza se livreaza cu husa de transport compartimentata si impermeabila. Kitul contine doua balize luminoase.

Detalii:

Sistem tubular mufabil si flexibil;
Material: plastic flexibil si rezistent;
Mufare cu suruburi;
5 culori interschimbabile cu buton
Semnal luminos pe timp de noapte.


Pachetul unei balize Fox Halo Illuminated Marker Pole este alcatuit din:

  • 1 x Cap de iluminare Fox Halo Illuminated Marker;
  • 4 x Segment cu diametrul de Ø22 mm, lung de 100cm;
  • 2 x Segment cu diametrul de Ø22 mm, lung de 0.75cm;
  • 1 x Segment cu diametrul de Ø22 mm, lung de 0.50cm;
  • 1 x Segment cu diametrul de Ø22 mm, lung de 100cm
  • 1 x Greutate de 2.5kg pentru ancorare
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Baliza Luminoasa Fox 1 Pole Kit + Telecomanda

  • 944,96 Lei
  • Fără TVA: 944,96 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: accesorii nadire, sondare, balize