Fir monofilament K-Karp Extreme Flurocarbon CTD, 1000, 0.30mm
Fir de generatie noua complet invizibil in apa, usor scufundator si  rezistent la frecare, datorita faputului ca este imbracat in fluorocarbon. 
Excelenta rezistenta la abraziune, rezistenta pe nod, matasos , sunt caracteristicile cele mai importante ce definesc acest fir K-Karp. 
Reprezentand divizia de crap a celebrului brand Trabucco, nu poate sa aduca decat lucruri inovatoare si de o calitate superioara pe piata de pescuit.
Suprafata impermeabila, perfect pentru lansari lungi, iar fiecare 200m pe rola sunt marcate pentru un mai bun control in faza de incacare a spoolu-lui.
Prezentat in cutie de aluminiu personalizata .
Fabricat in Japonia.
Fire
Culoaretransparent
Diametru(Mm)0.30mm
Lungime(M)1000m
Rezistenta(Kg)11.95kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir monofilament K-Karp Extreme Flurocarbon CTD, 1000, 0.30mm

  • 100,00 Lei
  • Fără TVA: 100,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire monofilament, pescuit la crap