Fir monofilament Trabucco Velvet Procast XPS S-Force,300m 0.28mm, 8.46kg
Fir cu tratament molecular foarte rezistent la  nod si abraziune.
Special dezvoltat pentru o vizibilitate foarte buna datorita coloritului atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte cand lampa de cap ne permite sa-l gasim imediat. 
Extrem de moale datorita tratamentului cu silicon si fara memorie, XPS Velvet Procast permite lansari lungi si fara risc de incurcare.
Datorita structurii sale nodurile rezultate in urma unirii cu inaintasi textili sunt de dimensiuni reduse si nu influenteaza lungimea aruncarilor.
Recomandat atat pentru pescuitul de surf cat si crap unde avem nevoie de lansari lungi si vizibilitate maxima .
Fire
Culoaregalben fluo
Diametru(Mm)0.28mm
Lungime(M)300m
Rezistenta(Kg)8.46kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir monofilament Trabucco Velvet Procast XPS S-Force,300m 0.28mm, 8.46kg

  • 48,00 Lei
  • Fără TVA: 48,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: fire monofilament, fire crap