Stoc Epuizat  Fir Textil Momoi Jigline Mx8 Yellow, 0.20mm, 13.6kg
Fir textil impletit din 8 fire, 100% SUPER PE, caracterizat prin rezistenta extraordinara si flexibilitate fara egal. 
Super rezistent la abraziune, aluneca foarte usor prin inele, reduce frecarea si astfel va ofera lanseuri lungi si precise.
Silentios in recuperare, cu o rezistenta la abraziune consolidata acest fir este recomandat la spinning, jigging pe rauri mari si Dunare dar si la feeder.
Fire
CuloareYellow
Diametru(Mm)0.20mm
Lungime(M)125m
Rezistenta(Kg)12kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Textil Momoi Jigline Mx8 Yellow, 0.20mm, 13.6kg

  • 105,00 Lei
  • Fără TVA: 105,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: fire textile, fire feeder, pescuit la stiuca