Stoc Epuizat Juvelnic Browning Carp King Keep Net 50x55cm 3.50m

Juvelnicul Browning Carp King Keep Net este cu adevarat regal. Noul Juvelnic Browning combina toate caracteristicile care au devenit absolut indispensabile pentru pescuitul modern de crap: o plasa rigida, robusta, inele metalice solide cu acoperire pe toata suprafața și o deschidere largă de 50x55 cm pentru a prelua rapid chiar și cei mai mari pesti.
Lungime: 3.00m

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Juvelnic Browning Carp King Keep Net 50x55cm 3.50m

  • 383,08 Lei
  • Fără TVA: 383,08 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00