Stoc Epuizat Avertizor Dam Mad  Nano Blue Display

Averizorul Nano Blue este fratele mai mic al celebrei Wireless Nano Alarms, cu toate calitatile incorporate, dar fara telecomanda. Are un led albastru si functioneaza cu o baterie de talie mica MN21, care va va ajunge tot sezonul datorita tehnologiei folosite.
- control volum
- control tonalitate
- extrem de compact
- carcasa rezistenta la lovituri
- fir de alamaSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Avertizor Dam Mad Nano Blue Display

  • 78,17 Lei
  • Fără TVA: 78,17 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: avertizori, senzori, swingere si rod-pod