Elastic Trabucco XPS Fluoro Latex 10m 1.40mm

Elastic cu un profil perfect rotund, cu putere progresiva si rapid rectractabila in faza de recuperare a capturilor la rubeziana, varga sau a monturilor pentru feeder. Spool-ul contine 10m sau 7,5m de elastic, in functie de grosime. Un detaliu foarte important de care s-a tinut cont este culoarea HI-VIZ (vizibilitate inalta)care in functie de diametru are alta culoare rezistenta la apa si soare. Este prima alegere a echipei Trabucco in cadrul concursurilor de stationar.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Elastic Trabucco XPS Fluoro Latex 10m 1.40mm

  • 25,00 Lei
  • Fără TVA: 25,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii feeder