Fir Climax Flash Sinking Braid Green 010mm 100m

Firul Climax Flash Braid Yellow este un produs 100% fabricat in Germania, realizat din 8 fire HMPE (High Molecular PE). Este un fir rotund cu mare rezistenta la rupere (toate testele sunt realizate pe nod). Datorita tratamentului de suprafata PTFE este extrem de rezistent la abraziune. Impregnarea fibrei il protejeaza impotriva murdariei si a factorilor destructivi. Culoarea verde si gama de grosimi, recomanda aceast produs in special pescarilor de stationar.
Caracteristici Produs
  Stil pescuit: feede/rcrap
  Specie peste: crap/amur/novac/caras/lin/platica/babusca/scobar/mreana
  Tip: textil
  Diametru linie: 0.10mm
  Dimensiune rola: 100m
  Rezistenta la nod: 6.50kg
  Culoare : Green

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Fir Climax Flash Sinking Braid Green 010mm 100m

  • 38,07 Lei
  • Fără TVA: 38,07 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: fire textile, pescuit la stiuca