Lingura Oscilanta Berti Linx XXL Patrate 78mm 13g Nickel

Linguritele oscilante Berti Linx fac parte din gama de naluci fara de care n-ar trebui sa incepeti o partida de pescuit.
Caracterizate ca eficiente si indispensabile, si-au dovedit din plin eficienta in competitiile de spinning dar si in cele mai reusite partide ale pescarilor amatori.
Facute de campioni pentru viitori campioni!

Lungime:78mm
Greutate: 13g
Amprenta: PATRATE
Culoare: nickel


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lingura Oscilanta Berti Linx XXL Patrate 78mm 13g Nickel

  • 15,50 Lei
  • Fără TVA: 15,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: lingurite oscilante