Lanseta Penn Battalion Jigging 1.65m 150-300g 1buc

O lansetă de jigging ușoară, dintr-o singură piesă, construită cu componente Fuji pentru a lupta cu cei mai puternici pești în apă adâncă.

Blankul sensibil oferă o detectare excelentă a mușcăturii și suficientă putere pentru a lucra naluca în ape adânci. Coloana vertebrală puternică a blank-ului vă asigură că țineți controlul în timpul luptei cu peștii puternici.


- Inelehidaj Fuji Alconite
- mandrina Fuji Reel
- Blank carbon de 24T
- Mâner EVA
- Constructie dintr-o bucata
- Gimball din aluminiu

Lungime lanseta:1.65m
Lungime transport:165cm
Putere aruncare:150-300g
Greutate lanseta:325g
Numar Inele: 6
Actiune lanseta: Heavy
Material blank: Carbon
Maner EVA

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Lanseta Penn Battalion Jigging 1.65m 150-300g 1buc

  • 649,50 Lei
  • Fără TVA: 649,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: lansete somn