Nou! Stoc Epuizat Placa Minn Kota Aluminiu Montaj Motor Electric 318 x 205/230mm

Placă montaj Minn Kota din aluminiu negru MKA-16-03 pentru motoare electrice DH-40, PowerDrive V2, Terrova

Aceste montaje sunt utilizate pentru asamblarea și demontarea rapidă a motoarelor de arc Minn Kota (potrivite și pentru troliul de ancorare manuală a punții Minn Kota). Acest model constă din 2 părți, o parte fixată la prova bărcii și partea dinspre motor.

Acum motorul poate fi montat pe prova bărcii cu câteva mișcări, împingând cele două părți ale plăcii una în cealaltă. Motorul este asigurat împotriva alunecării printr-un șurub lateral. Pentru a proteja împotriva furtului și a influențelor meteo, demontarea este la fel de ușoară.

Eliberare rapidă pentru o manipulare ușoară.
Cu șurub și posibilitatea de a instala o încuietoare pentru a preveni furtul

Dimensiuni:318x 205 / 230mm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Placa Minn Kota Aluminiu Montaj Motor Electric 318 x 205/230mm

  • 482,00 Lei
  • Fără TVA: 482,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00