-5% Racheta Nadire Prologic L

Controlați-vă modul de nădire mai bine ca niciodată; momeală adunată, momeală împrăștiată; AirBomb are un mod de deschidere unic ve vă permite să faceți totul. Designul "rapid" vă permite să umpleți cu o singură mână; încărcarea este rapidă și ușoară. corpul aerodinamic vă asigură distanța maximă și acuratețea preciziei de fiecare dată, oferind performanțe de neegalat și eficiență. AirBomb este acum singura soluție pentru nădire.

• Greutate fără momeală 74 grame / 2.61 oz. Pentru mărimea L
• Greutate aproximativă încărcată 180 grame / 6.34 oz. pentru dimensiunea L
• Recomandări : lansete spomb de 4 lb până la 5 lb, mulinetă spod, fir principal împletit și lider șoc.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Racheta Nadire Prologic L

Oferta cu timp limitat
  • 83,73 Lei
  • 79,54 Lei
  • Fără TVA: 79,54 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit