Stoc Epuizat Relax Ohio 12.5cm Floating S023

Este o naluca extrem de supla, materialul foarte moale si forma apropiata de pestii naturali, confera acestui shad o evolutie discreta dar si agresiva, in functie de modul de recuperare.

Datorita materialului moale din care este fabricata, naluca poate fi folosita cu succes pe monturile offset, consistenta materialului permitand iesirea facila a varfului carligului in momentul muscaturii si implicit inteparea pestelui.

Fabricat doar in culori standard (S), avand lungimea de 15,5 cm acest shad este recomandat pentru pescuitul stiucii si somnului pe lacuri si rauri.
SE VAND 5 BUCATI/PLIC

Jig recomandat : Fudo Nr. 7/0
Offset recomandat : Fudo Nr. 6/0
Lungime: 12.5cm
Greutate: 14g


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Relax Ohio 12.5cm Floating S023

  • 12,00 Lei
  • Fără TVA: 12,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca