Nou! Rezervor Combustibil Honda 17500-ZV5-G01 25 litri

Rezervor de combustibil original Honda, capacitate 25 litri

Rezervorul din plastic de 25 de litri Honda este de înaltă calitate. Acesta dispune de un sistem de prindere rapidă pentru conducta de combustibil, cu o execuție rotundă.

Indicatorul de combustibil este integrat în rezervor și arată nivelul de umplere al rezervorului atunci când este în poziție orizontală.

Capacul rezervorului este prevăzut cu un șurub de aerisire. Recomandăm golirea completă și curățarea rezervorului în mod regulat, deoarece apa și murdăria sunt cele mai frecvente cauze ale problemelor cu motorul.

Rezervorul este compatibil cu motoarele Honda de la BF5 până la BF20 CP, insa este compatibil cu toate modelele Honda, pana la 250hp.


Dimensiuni:

Lungime: 56 cm
Lățime: 36 cm
Înălțime: 25 cm


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Rezervor Combustibil Honda 17500-ZV5-G01 25 litri

  • 1.080,00 Lei
  • Fără TVA: 1.080,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 300 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-V 08:00-18:00