Scaun modular Trabucco GNT BOX I-STation Light CRX 36

Cu certitudine cel mai sofisticat si complet Genius X36 avand inclusa toata gama, de module specifice. Are o multitudine de spatii pentru depozitare accesorii si linii echilibrate.Vine cu centura de transport inclusa si picioare pe 36mm.

Începând din partea de jos, există baza de 13 cm, comună tuturor modelelor. Apoi o pereche de sertare frontale, un sertar glisant lateral și în final un sertar standard de 4 cm.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Scaun modular Trabucco GNT BOX I-STation Light CRX 36

  • 930,00 Lei
  • Fără TVA: 930,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: scaune pescuit