Stoc Epuizat Select Crazy Shad 10cm PA44

Select Crazy Crazy Shad este o naluca perfecta pentru pescuitul salaului, bibanului și a stiucii în toate apele. Naluca este fabricată din plastic moale și puternic sărată, cu un parfum intens de calmar. Așa cum spune și numele, naluca are un jos special si intens al cozii, irezistibil pentru rapitori.

Lungime:10cm
Nr bucati/plic: 5

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Select Crazy Shad 10cm PA44

  • 12,50 Lei
  • Fără TVA: 12,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: shaduri