Stoc Epuizat Select Magnet T MG-1

Select Magnet T MG-1 este un dispozitiv foarte util. Puteti prinde pe el cleste, grip, chei sau alte accesorii. Daca este necesar, acesta se poate deconecta rapid. Pur si simplu se trage de una dintre margini. Puterea magnetului este suficienta pentru a retine obiecte destul de grele. Forta sa de compresie atinge 4kg. Magnetul este echipat cu carabina din aluminiu.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Select Magnet T MG-1

  • 45,00 Lei
  • Fără TVA: 45,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: accesorii pescuit