Nou! Set Madcat A-Static Octopuses 150mmm 3buc/plic - fire tiger/galben/rosu marlboro

Madcat A-Static Octopuses 150mm este un skirt (o fusta) utila celor ce vor sa-si personalizeze nalucile de pescuit la somn din famila clonk teaser.

Evident utilizarile pot fi multiple in functie de imaginatia pescarului si modalitatea de montare si prezentare pe jig. Lungimea bratelor de 150mm asigura atat flotabilitatea cit si o miscare ondulatorie ce provoaca rapitorul.

Sunt disponibile in trei culori: Firetiger, Marlboro si Yellow.


Lungime: 15cm
Greutate:25g
Nr bucati pachet:3

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Set Madcat A-Static Octopuses 150mmm 3buc/plic - fire tiger/galben/rosu marlboro

  • 21,17 Lei
  • Fără TVA: 21,17 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: caracatita, montura clonc somn, teaser, pescuit la clonc