Shad Lukacsi & Kovacs Light Shot 7.5cm 4buc plic 053

Corpul este suplu și subțire, ce seamănă mai mult cu un twister, peste toată lungimea sa cu striații subțiri, dese, ce o fac și mai prinzătoare. Poate fi folosită chiar și în cazul celor mai mici răpitori, dar în unele cazuri și la cei mari.

Coada este în formă de disc în picătură, care împreună cu corpul suplu se mișcă în apă armonios, iar coada subțiată spre capăt este garanția că momeala se va mișca chiar și la cea mai mică recuperare.

Poate fi achiziționată în culori foarte prinzătoare, fiecare fiind acoperită cu pete strălucitoare. Acest lucru îi mărește în mare măsură puterea de atracție, alături de saturația sa, fapt care o scoate dintre celelalte momeli din plastic.

Dar și mai prinzătoare o face amestecul de arome naturale speciale de „Attack”. Aceste caracteristici o fac specială pe L&K Light Shot în uriașa gamă a momelilor artificiale din plastic!Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Lukacsi & Kovacs Light Shot 7.5cm 4buc plic 053

  • 9,60 Lei
  • Fără TVA: 9,60 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca