-5% Shad Rapture Power Shad 10cm 8buc Motor Oil

Unul dintre cele mai prinzatoare shaduri de pe piata, prefect pentru pescuitul la biban, salau, sau stiuca in functie de marime.

Evolutia sa este super naturala, iar materialul este impregnat cu un atractant irezistibil pentru salau.Foarte bun si pentru pescuitul stiuca in vegetatie cu offset

Momeala din material extrem de moale ,cu diferite arome,recomandata pt tehnica:split shot*shot down*texas rig*jig head*swimjig*umbrela rig*. Aroma specifica impregnata in faza de fabricatie .

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Rapture Power Shad 10cm 8buc Motor Oil

Oferta cu timp limitat
  • 20,00 Lei
  • 19,00 Lei
  • Fără TVA: 19,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca