-5% Shad Rapture Swing Shad 9.5cm 7buc Watermelon

Extrem de versatile, shad-urile Rapture Swing se pot utiliza in mai multe situatii: cu jig, spinnerbait, pe monturi Texas si Carolina. Cele 2 tipuri de silicon utilizate in compozitie dau nastere unei miscari naturale, indiferent de viteza de recuperare.

Eficienta este sporita si de aroma de peste utilizata pentru impregnarea nalucilor soft Swing.Injectate dual cu doua tipuri de plastic, sarate, cu o actiune perfect echilibrata la orice tip de viteza. Impregnate cu aroma de peste.
Caracteristici:

    Lungime: 9.5cm;
    Mod de ambalare: 7buc/plic;
    Impregnate cu aroma de peste.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Rapture Swing Shad 9.5cm 7buc Watermelon

Oferta cu timp limitat
  • 23,70 Lei
  • 22,52 Lei
  • Fără TVA: 22,52 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca