Shad Savage Gear Hard EEL 17cm Dirty Silver

Super-versatilă imitație de anghilă cu caracteristici inovatoare! Design simplu, dar foarte inteligent cu rezultate excelente la orice specie de răpitor! Detaliile 3D scanate vor păcăli chiar și peștii cei mai precauţi si asigură atacuri brutale.


Coada lunga, imprimă o mişcare ispititoarele de flanking penru corpul hard. Când coada este fixată cu vârful în jos - forţa apasă capul nălucii în jos făcând ca năluca să evolueze la adâncime mai mult sau mai puțin constantă de până la 1,8m.


Rotiți vârful cozii în sus și forţa dezoltată împinge capul în sus - astfel încât năluca vine la suprafață creând un efect năucitor!
Coada scurtă montată imprimă mişcăirle mai scurte, iar când este fixată cu vârful în jos poate atinge 1,2m.

- Set 2 cozi de material soft şi corp hard.

Specificatii:
Tip nălucă: voblere
Model nălucă: sinking
Lungime: 17,0 cm
Greutate: 40,0 g
Ambalaj: 1+2 buc/plic


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Savage Gear Hard EEL 17cm Dirty Silver

  • 52,76 Lei
  • Fără TVA: 52,76 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: Shaduri, grub, raci, swimbait, pescuit la salau, pescuit la stiuca