Shad Select Goby 7.6cm 002

Select Goby este o naluca unică ce se caracterizează printr-un detaliu ridicat al elementelor externe si se remarca prin niste aripioare laterale, care permit nalucii să rămână mai mult timp în coloana de apă, făcând vibrații impunătoare în planul transversal.

Lungime: 7.6cm
Nr bucati/pachet: 5

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Shad Select Goby 7.6cm 002

  • 9,90 Lei
  • Fără TVA: 9,90 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: shaduri