Sonar Garmin Striker 4DV Cu GPS Si DownVu Imaging
Datorita GPS-ului puteti marca locurile cele mai productive de pescuit, rutele de navigatie si zonele de andocare, iar noile tehnologii implementate ajuta la separarea cu exactitate a pestilor de structurile subacvatice.
Echipat cu un ecran color cu diagonala de 9 cm si tehnologie DownVu Imaging, sonarul Striker 4DV permite vizualizarea clara a zonelor scanate si prezentarea clara sub forma de imagini fotografice a structurilor subacvatice, chiar si la adancimi de peste 200m. Incluzand un transducer Chirp, sonarul utilizeaza mai multe frecvente si aveti posibilitatea identificarii pestilor tinta mult mai clar si mai usor.
Smnalizatorul incorporat (Flasher) va ajuta in pescuitul vertical, fie ca e pescuit la copca sau jigging, indicand structura fundului (daca este tare sau malos), adancimea la care evolueaza naluca sau momeala dvs., dar si adancimea la care inoata pestii cara intra sub conul de scanare. Pe ecran puteti urmari mereu viteza de croaziera, informatie utila atunci cand pescuiti la trolling si aveti nevoie de adaptarea acesteia in functie de speciile urmarite.

Caracteristici:

    Dimensiune sonar: 91.6 x 150.8 x 42.8 cm;
    Diagonala display: 9cm;
    Rezolutie: 480x320 px;
    Tip ecran: color HVGA;
    Greutate: 230g;
    Sonda Dual-Beam: da;
    Frecvente suportate: 50/77/200 kHz;
    Adancimea maxima de scanare: 487m;
    Sonda DownVu Imaging: da:
    Frecvente DownVu: 260/455/800 kHz;
    Adancime maxim DownVu Imaging: 230m;
    Putere de transmisie: 300W RMS;
    Viteza de croaziera: da;
    Senzor de temperatura: da;
    Rezistenta la apa: IPX7;
    Split-Screen: da;
    Ultrascroll: arata pestii tinta la viteze mari de croaziera;
    GPS integrat: da, posibilitate marcare puncte intermediare si rute;
    Fish Symbol ID: da;
    AutoGain Technology: da;
    A-scope Technology: da.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Garmin Striker 4DV Cu GPS Si DownVu Imaging

  • 1.157,85 Lei
  • Fără TVA: 1.157,85 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare&GPS