Sonar Garmin Striker Plus 4 GPS

Construit pentru tine


Sonarul STRIKER Plus 4 va face pescuitul o placere, si este facut sa-l folositi in orice conditii. Ecranul adaptabil la luminoitate va ofera o imagine clara a ceea ce se afla sub barca, chiar si in zilele mai insorite. Si ecranul generos va ofera o mai buna redare a ceea ce se intampla sub barca. Interfata intuitiva face navigarea facila.

- transducer dual beam cu CHIRP Garmin, pentru imagini foarte clare
- Garmin Quickdraw Contours Mapping Software, noutate, care va lasa sa creati si sa salvati harti pe o suprafata de mai mult de 2     milioane de acri
- sistem GPS integrat, care va lasa sa marcati rute, locatii si va arata si viteza de deplasare a barcii
- display luminos de 4.3" cu o interfata intuitiva
- design robust pentru fiecare mediu de pescuit

  Garmin Quickdraw ContoursNimeni nu cunoaste apele unde pescuiesti mai bine ca tine si ca prietenul tau de pescuit. In timp ce cauti pestii pe langa mal sau in ape adanci,  Quickdraw Contours Mapping creaza harti HD de pescuit cu locurile scanate. Nu ai nevoie de cunostinte speciale pentru a folosi programul! Quickdraw Contours Mapping poate stoca informatii de pana la 2mil de acri scanati.

  CHIRP Sonar Clarity


STRIKER Plus 4 include tehnologie GARMIN CHIRP de cel mai inalt nivel al claritatii si al detaliului imaginii. Imaginea de o claritate inalta va prezinta cu mare acuratete pestii scanati si o excelenta rezolutie a locurilor scanate.
Structura este mult mai vizibila chair si la viteze mai mari de deplasare.

 GPS Fishfinder


Sistemul GPS inclus de mare acuratete va gaseste si mentine pozitia oriunde veti merge pe apa. GPS ul va permite sa marcati locuri de pescuiti in diferite locatii. Astefel, daca pestele va trage intr-un loc, puteti marca acel loc si va puteti intoarce la urmatoarea partida de pescuit in acel loc sa pescuiti. Puteti marca rampe de lansare in zone ale lacurilor, docuri de andocare si rute spre ele pentru excursiile urmatoare.
GPS va va permite sa vedeti viteza de deplasare pe ecran, astfel cand veti pescui la troliu, veti stii cu siguranta daca pescuiti corect nalucile prin apa.

DATE TEHICE VEZI >>> AICISpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Garmin Striker Plus 4 GPS

  • 878,85 Lei
  • Fără TVA: 878,85 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare&GPS