-5% Sonar Garmin Striker Plus 5CV GPS

SonarulSTRIKER ™ Plus 5cv, cu un afișaj luminos de 5 "și un GPS încorporat, tradițional Garmin CHIRP, Garmin CHIRP ClearVü ™ și un software de desen hărți Quickdraw Contours, care stochează până la 2 milioane de acri de conținut cu contur bine definit. GPS-ul încorporat vă permite să marcați și să navigați la punctele de trecere și vă arată viteza ambarcațiunii.

Garmin Quickdraw™ Contours
În timpul deplasărilor, software-ul de cartografiere Quickdraw Contours creează hărți HD ale locurilor unde ați fost. Nu sunt necesare cunoștințe speciale. STRIKER ™ Plus 9sv poate acum să stocheze până la 2 milioane de acri din hărțile Quickdraw Contours cu contururi bine definite.

Clear Scanning Sonar Images
STRIKER ™ Plus 9sv acceptă scanări Garmin ClearVü ™, care vă oferă o imagine aproape fotografică, largă a ceea ce trece sub barca dumneavoastră. De asemenea, suporta scanări Garmin SideVü ™ pentru o vizualizare clară, a ceea ce se intinde pe fiecare parte a barcii dvs., astfel incat sa puteti vedea clar structura, obiectele scufundate si petele. Sonarul tradițional Garmin CHIRP oferă siluete clare ale peștilor și o separare a țintelor remarcabilă.Detalii tehnice și specificații

    Ecran: diagonală de 5 ", rezoluție pixel 800H x 480V, culoare WVGA, iluminare din spate
    Sonar: 2D CHIRP & ClearVü
    Frecvență și acoperire:
        Sonor 2D: 200 kHz / 15 ° și 77 kHz / 45 °
        ClearVü: 455 kHz / 2,5 ° (înainte spre pupa) x 53 °, 800 kHz / 1,6 ° (înainte spre pupa) x 29 °
    Capacitate de adâncime:
        2D: 2300 ft (701 m)
        ClearV: 250 ft (76 m)
    Traductor: CV20-TM (4-pini)
    Puterea de transmisie: 500 W (RMS)
    GPS: Sensibilitate ridicată, internă
    Diagrame: Nu
    Puncte de parcurs: 5.000

Sonar și traductor

Garmin Striker Plus 5cv vine cu transductorul ClearVü de anul trecut, CV20-TM. Acesta este un traductor de frecvență duală și, împreună cu acesta, sistemul poate utiliza două frecvențe de bază pentru sonarul său în bandă largă 2D și două pentru ClearVü. Frecvențele de bază utilizate pentru sonarul 2D CHIRP sunt 200/77 kHz. Intervalul de modulare a frecvenței nu este specificat, dar ca o idee generală, sunt disponibile modurile CHIRP Mid-Band și CHIRP cu bandă înaltă. Unitatea poate folosi de asemenea 50 kHz, dar veți avea nevoie de un traductor capabil de 50 kHz.

Pentru ClearVü sistemul poate folosi 455/800 kHz, intervalele de frecvență CHIRP fiind de 435-475 kHz și 800-840 kHz.

Traductorul CV20-TM integrează un senzor de temperatură, astfel încât unitatea poate afișa temperatura apei la adâncimea traductorului. Acesta este dotat cu cablu de 20 '(6 m), iar pentru această unitate, veți obține unul cu conectorul cu 4 pini.

Când vine vorba de capacitatea de adâncime, Striker Plus 5cv poate ajunge la adâncimi de până la 2.300 ft (701 m) atunci când se utilizează sonorul 2D CHIRP. ClearVü este capabil de adâncimi de până la 250 ft (76 m). Acestea fiind spuse, ClearVü este un tip de sonar cel mai bine folosit pentru pescuitul în apa dulce. Cu toate acestea, acesta poate oferi în continuare rezultate decente atunci când pescuitul în larg, dacă rămâneți în zone puțin adânci. De asemenea, viteza recomandată pentru barcă pentru cele mai bune rezultate pe afișajul unității este viteza de rulare (până la 10-12 MPH). Cu toate acestea, cu funcția UltraScroll, acesta poate afișa încă țintele de pește la viteze mai mari ale vasului.

Evident, din moment ce este unul dintre cei mai apreciați pescari Garmin, Striker Plus 5cv nu are caracteristici avansate de sonar, cum ar fi sonarul Panoptix. Cu toate acestea, acesta nu face uz de funcțiile obișnuite ale sonarului de bază. Printre acestea, putem număra modul Flasher, A-Scope, Pagină Split-Zoom, Blocare de fund, Sonar Gain, Simboluri pești și diverse alarme. Nu are funcțiile Sonar Recording sau Sonar Scrollback.

Caracteristici de navigare

Garmin Striker Plus 5cv este echipat cu un plotter de bază GPS care vă oferă posibilitatea de a marca punctele de parcurs cu coordonatele lor pentru cele mai bune locuri de pescuit sau alte puncte de interes. Poate salva până la 5.000 de puncte și are mai multe pictograme, astfel încât să puteți face fiecare punct de interes mai sugestiv. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a crea rute și de a înregistra piese. De exemplu, puteți crea un traseu de la locația dvs. până la un anumit punct de referință, adăugând o întoarcere de-a lungul drumului pentru a evita obstacolele. Pentru piste, fiecare parcelă înregistrată poate fi re-urmărită și utilizată ca traseu.

La fel ca și unitatea Striker de anul trecut, aceasta nu are harti și nici nu poate fi actualizată cu niciun fel de harti, deoarece nu are un slot pentru cartele microSD sau SD. Cu toate acestea, spre deosebire de unitatea Striker mai veche, unitatea Plus are caracteristica Quickdraw Contours. Această caracteristică utilizează datele sonare și GPS care vă permit să creați hărți cu contururi 1 'și etichete de adâncime pentru orice corp de apă. Se estimează că puteți înregistra până la 1500 de ore de date de hartă în dispozitiv.

Caracteristicile unității de control

După cum sugerează și numele, Garmin Striker Plus 5cv are un ecran de 5 inch. Este un ecran color WVGA cu o rezoluție de 800 x 480 pixeli, care oferă imagini foarte clare. De asemenea, are o iluminare reglabilă cu LED, care îmbunătățește considerabil lizibilitatea sa în lumina directă a soarelui. Totuși, nu este o unitate touchscreen. Navigarea prin meniuri și utilizarea funcțiilor se face exclusiv prin tastatura din partea dreaptă a unității. Tastatura este ușor diferită de unitatea de anul trecut.

Aparatul este rezistent la apă IPX7. Acest lucru înseamnă că poate rezista la ploaie sau stropi, conectorii săi creează o etanșare strânsă.

După cum am menționat mai sus, unitatea nu are un slot pentru cartele microSD, deci nu este compatibil cu niciun fel de diagrame. De asemenea, nu are porturi NMEA sau porturi Ethernet, ci doar conectori de transductor / alimentare.

Singura montare disponibilă împreună cu unitatea este consola clasică, cu înclinare și pivotare. Nu este inclus un montaj încastrat, nici un capac de unitate.

Profesionistii

    Sondă CHIRP 2D și ClearVü;
    Transductorul CV20-TM inclus;
    Sonar cu frecvență dublă - ceea ce înseamnă că puteți utiliza ambele fascicule 2D simultan;
    Diferite caracteristici sonar, cum ar fi Simboluri pește, A-Domeniul de aplicare, Ultrascroll, Flasher, Bottom Lock etc;
    GPS cu o sensibilitate ridicată;
    Quickdraw Contours;
    Adâncimea de acoperire în adâncime;
    Poate salva până la 5.000 de puncte;
    Poate afișa coordonate;
    Poți calcula viteza bărcii tale;
    Iluminare IPX7 rezistentă la apă și iluminare cu LED-uri pentru o mai bună lizibilitate în lumina directă a soarelui;
    Ușor de instalat;
    Unitate accesibilă.

Consulul

    Acoperirea unității nu este inclusă;
    Nu există cititor de cartele microSD;
    Nu există suport pentru NMEA;
    Numai montare transom pentru traductor.

Rezumat:

Garmin Striker Plus 5cv este o unitate minunată de utilizare in apei dulci, dar datorită sonarului puternic CHIRP, poate servi și sa vedeti pestii pentru pescuitul off-shore. Are, de asemenea sonar ClearVü pentru scanarea structurii. Are doar un plotter de bază pentru navigație, dar are și funcția Quickdraw Contours, care vă permite să desenați hărți. În general, este o unitate care se concentrează pe furnizarea celor mai bune tehnologii sonar disponibile și de navigare de bază pentru un preț destul de accesibil. Este o unitate excelentă pentru orice barcă sau caiac, și cu un kit portabil, poate face o unitate excelentă pentru pescuitul pe gheață.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Garmin Striker Plus 5CV GPS

Oferta cu timp limitat
  • 1.969,30 Lei
  • 1.870,84 Lei
  • Fără TVA: 1.870,84 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare