Stoc Epuizat Sonar Helix 9 Chirp Mega SI+ GPS G3N

HELIX 9 CHIRP MEGA SI + GPS G3N este noul model Humminbird lansat în 2019. Deși oferă practic aceeași gamă de funcții ca si modelul de anul trecut HELIX 9 CHIRP MEGA SI GPS G2N, noua tehnologie MEGA Imaging + sonar oferă un nivel superior al calitatii din punct de vedere imagistic și capacitatea de adâncime. Unitatea are, de asemenea, o rezoluție mai mare de pixeli și vine cu noul traductor MSI + / MDI +

Include maparea GPS cu Bluetooth integrat, capabilități de rețea Ethernet, AutoChart Live cu adâncime, vegetație și mapare a durității structurii. Pescuiesti si navighezi cu încredere datorită Humminbird Basemap încorporată.

Specificatii:

NOU MEGA Side Imaging +:
Vedeți lumea de sub barca ca niciodată, cu o vizibilitate perfecta de până la 200 de metri pe ambele părți ale bărcii. Veți descoperi mai mulți pești și structuri cu 20% mai multe detalii decât MEGA Side Imaging Sonar.

NOU MEGA Down Imaging +:
Obțineți o claritate subacvatică fără precedent, cu o acoperire de până la 200 de metri sub barca dvs. Veți vedea mai mulți pești și structuri cu 20% mai multe detalii decât MEGA Down Imaging Sonar.

CHIRP Dual Spectrum:
Înainte de a lansa, știți ce este acolo, datorita arcadelor de pește lungi, bine definite și a unei viziuni clare a structurii de exploatare a peștilor și a fundului apei. Alimentat de traductorul nostru, Q Q CHIRP, Dual Spectrum, oferă două modalități de căutare: modul larg pentru acoperire maximă și modul îngust pentru detalii maxime.

Sonar SwitchFire:
Preia comanda asupra a ceea ce scaneaza sonarul tau. Cu două moduri de afișare, puteți adăuga sau elimina detalii, cont de adâncimea apei, temperatura și turbulențele, chiar urmăriți prezentări de năluci - toate la apăsarea unui buton.

Humminbird Basemap încorporat:
Hartile îmbunătățite vă oferă o vedere clară a terenului subacvatic și a punctelor de interes din jur, astfel încât să puteți pescui și naviga cu încredere totală. Identificați puncte, marcajele de zi, pericolele, porturile, contururile, indicatoarele de adâncime și multe altele. Include diagrame cu peste 10.000 de lacuri, plus acoperire de coastă pentru S.U.A.

AutoChart Live:
Creați hărți în timp real ale punctelor dvs. de pescuit, cu acces la caracteristicile brevetate Humminbird® LakeMaster®. Conturați adâncimea locului unde pescuiti, duritatea fundului apei și vegetația în timp ce conduceți barca, cu opt ore de timp de înregistrare încorporate.

Rețea Ethernet:
Ethernet de mare viteză vă permite să construiți un sistem de pescuit puternic, de calitate profesională. Conectați cu ușurință mai mulț sonare sau faceți upgrade la tehnologii suplimentare, cum ar fi Minn Kota i-Pilot Link, 360 Imaging și CHIRP Radar.

Bluetooth:
Activați funcții precum actualizări de software wireless din aplicația Humminbird FishSmart și, de asemenea, va puteti tine telefonul in siguranta, afișând notificările pe Humminbird. În plus, puteți prelua controlul asupra celor mai utilizate funcții cu o telecomandă Bluetooth opțională (RC2).

Compatibil LakeMaster:
Upgrade la precizia și detaliul inegalabil al hărților Humminbird LakeMaster. De la contururi ușor de citit, până la valori de adâncime evidențiate și niveluri de apă reglabile, veți avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru ca fiecare moment să conteze.

Compatibil Navionics:
Humminbird oferă și mai multe opțiuni de hartă, datorită compatibilității suplimentare Navionics. Regiunile hărților disponibile includ cartografie detaliată pentru aplicații de apă sărată și apă dulce, ceea ce face din Navionics o opțiune excelentă pentru pescuit, croazieră sau navigare.

Detalii tehnice și specificații

    Ecran: diagonala de 9 ″, rezoluție pixel de 1024 H x 600 V, TFT color WVGA pe 16 biți, cu iluminare LED
    Sonar: dublu spectru CHIRP, CHIRP MEGA Side Imaging +, MEGA Down Imaging +
    Traductor: Transom XM 9 HW MSI T
    Frecvență și acoperire:
            CHIRP cu spectru dublu:

    Mod 2D Full: 150-220 kHz (reglabil) / 42 °
    2D Mod larg: 140-200 kHz / 42 °
    2D Mod îngust: 180-240 kHz / 25 °
            Imagini în jos:

    435-535 kHz / 75 °
    800-860 kHz / 45 °
    1100-1200 kHz / 75 °
            Imagistica laterală:

    245 m) 405-535 kHz / 2x 86 ° / 800 ft (244 m)
    780-840 kHz / 2x 86 ° / 76 ft (76 m) lateral într-o parte
    1050-1175 kHz / 2x 86 ° / 400 ft (122 m) latură în parte
    Max. Capacitate de adâncime (cu traductorul inclus):
        CHIRP cu spectru dublu: 365 m
        Imagini în jos: 122 m
        Imagini laterale: 38 m (125 ft)
    Putere de ieșire: 1000 W (RMS)
    Intrare de putere: 10.8-20V DC
    Tragere de putere: 1 Amper
    GPS: intern
    Cartografie: Humminbird Basemap
    Trasee, puncte de mers, trasee: 45; 2750; 50 (20.000 puncte fiecare)

Sonar și traductor

Humminbird HELIX 9 CHIRP MEGA SI + GPS G3N are practic aceleași caracteristici de transductor și sonor ca HELIX 8 MEGA SI + pe care le-am revizuit deja. Oferă sonar CHIRP Dual Spectrum, MEGA Side Imaging + și MEGA Down Imaging +. Acceptă mai multe frecvențe sonore de bază, inclusiv 50/83/200/455/800 kHz și 1,2 MHz. De asemenea, la fel ca toate celelalte unități G3N, aceasta acceptă Ethernet și, prin urmare, este compatibilă cu sonar 360 Imaging.

Unitatea include transductorul XM 9 HW MSI T care acceptă fiecare tip de sonar oferit de unitate. Acest traductor are un suport metalic pe traverse, 20 '(6 m) de cablu și încorporează o sondă de temperatură.
Include traductor și feronerie de montare, cablul de alimentare, suportul de montare și capacul unității.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Helix 9 Chirp Mega SI+ GPS G3N

  • 7.502,74 Lei
  • Fără TVA: 7.502,74 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare