Sonar Lowrance Hook2 5X Cu SplitShot Transducer si GPS

HOOK2-5x GPS SplitShot este un sonar din gama HOOK2 care a aparut in 2018 si care are displayul si sonda similare cu modelul HOOK2-5SplitShot, cu mentiunea ca acesa nu are sistem GPS cu harti, doar un dispozitiv GPS de navigatie de baza.

DETALII TEHNICE

Ecran: de 5 inch diagonal, 800H X 480V pixel matrix, WGA color TFT cu LED

Sonar: High Wide-Angle CHIRP & DownScan

Scanare maxima:
- 153m pentru CHIRP
- 91m pentru DownScan

Frecvente si acoperire:
- 2D Sonar: 200 kHz / 40°
- DownScan: 455/800 kHz

Sonda: SplitShot
Putere iesire:
- 2D CHIRP Sonar: 200 Watts (RMS)
- DownScan: Max. 500 Watts (RMS)

Putere alimentare:
- 12 VDC (10.4-17 VDC min-max)

GPS incorporat
NU ARE HARTI

SONAR SI SONDA

Acest model are sonda SplitShot din plastic si metal si pe care puteti instala un motor electric de trolling.
Sonda are integrat senzor de temperatura si vine cu 6.00m de cablu cu conector cu 8 pini.


Sonarul este capabil de doua tipuri de scanare: Wide Angle CHIRP si DownScan Imaging si datorita sondei de tip SplitShot le poate folosi pe ambele.


Pentru scanarea CHIRP sonarul poate sa foloseasca doar frecventa 2D, de 200kHz, iar pentru DownScan poate sa foloseasca doua frecvente, 455/800 kHz.
Pentru scanare de tip HighChirp sonda foloseste un unghi conic cu acoperirea de aproximativ 40°.
Pentru DownScan, fasciculul razei de scanare este in evantai, similar cu razele unui scanner, dar acoperirea unghiului dintr-o parte in alta este mai mare decat pentru razele 2D. Totusi, largimea exacta a razei nu este specificata.


Din moment ce este un sonar care a fost conceput pentru pescuitul in ape dulci(freshwater), Lowrance HOOK2-5x GPS SplitShot nu are capacitatea de scanare la adancimi extreme. Oricum, poate ajunge pana la 153m adancime cand utilizeaza High CHIRP sonar, iar daca folositi DownScan adancimea maxima scanata este de 300 ft (91 m) la 455 kHz, si 150 ft (46 m) la 800 kHz.
Pentru o imagine de cea mai buna calitate, viteza maxima de deplasare a barcii este recomandata sa nu depaseasca 5-6MPH, cu toate ca sistemul va poate oferi imagini bune si la o viteza de deplasare mai mare.
Lowrance HOOK2-5x GPS SplitShot are disponibila functia de setari automate, care va permite sa petreceti mai mult timp la pescuit decat sa stati sa butonati si are disponibile si alte functii: Circular Flasher mode, Fish ID, Shallow Alarm, Depth Alarm, Bottom Range.

ORICUM, DIN MOMENT CE ESTE UN SONAR DE TIP BASIC, NU ARE DISPONIBILE FUNCTIILE : Sonar Recording si Sonar Rewind.

NAVIGATIE

Fiind un model de sonar de tip HOO2-X, acest model nu are harti GPS, doar GPS plotter de baza, cu antena interna. Numarul canalelor GPS si frecventele GPS nu sunt specificate(este probail un GPS de 5HZ, care teoretic actualizeaza pozitia de 5 ori pe secunda).


Ca si oricare alt model GPS PLOTTER, acesta care se afla pe Lowrance HOOK2-5x SplitShot se prezinta sub forma unei pagini albe pe care puteti marca puncte cu locuri de pescuit(waypoints), inregistra trasee si crea rute. Sistemul practic deseneaza si inregistreaza pe aceasta pagina alba miscarea barcii. Fiecare punct(waypoint) creat contine exact pozitia globala cu coordonatele geografice cu latitudine si longitudine.


Functia MOB (om peste bord) este disponibila. Cu alte cuvinte, puteti crea puncte MOB cu pozitia curenta a barcii apasand simultan ambele butoane de zoom ale sonarului.DISPLAY

Lowrance HOOK2-5x SplitShot este echipat cu un ecarn diagonal de 5inch cu o rezolutie pixelara de 800H x 480V. Este un display de tip SolarMax cu sistem ajustabil LED  care ofera imagini foarte luminoase si extrem de clare chiar si in lumina soarelui.
Sonarul nu are TOUCHSCREEN, este operabil cu butoane care ofera un acces foarte intuitiv si usor de folosit.

SONARUL NU ARE HARTI, NU ARE MICROCARD SD SAU SLOT CARD SI NICI NU OFERA NMEA SAU INTEGRARE ETHERNET.

CONCLUZII:

Lowrance HOOK2-5x SplitShot este un sonar care are CHIRP si DownScan si foloseste un GPS PLOTTER de tip basic. Este dotat cu sonda de tip SplitShot HDI capabila de frecvente 200/455/800 kHz si sustine sonarul 2D si DownScan al unitatii. Are capacitatea de scanare de pana la 500 ft (153 m), fapt care il face perfect pentru apa dulce(freshwater), dar poate fi folosit si pe mare, daca nu mergeti prea departe de mal.
Este un model capabil sa ofere functii necesare pescuitului cat si navigarii la cel mai bun pret.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Lowrance Hook2 5X Cu SplitShot Transducer si GPS

  • 1.599,00 Lei
  • Fără TVA: 1.599,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare