-5% Sonar Lowrance Hook2 5X Cu SplitShot Transducer si GPS

HOOK2-5x GPS SplitShot (000-14016-001) este cea mai noua varianta de sonar de la Lowrance pentru 2018. Unitatea și traductorul sunt practic aceleași ca și modelul HOOK2-5 SplitShot, cu excepția faptului că acesta nu are Maparea GPS, doar un plotter GPS de bază pentru navigare. Este, de asemenea, oarecum similar cu Garmin Striker PLUS 5cv.

Detalii tehnice și specificații
Ecran: diagonală de 5 ", matrice pixeli 800H x 480V, TFT color WVGA, cu iluminare din spate cu LED
Sonar: High CHIRP și DownScan
Max. Capacitate de adâncime:
500 ft (153 m) pentru sonarul CHIRP
300 ft (91 m) pentru DownScan
Frecvență și acoperire:
Sonor 2D: 200 kHz / 40 °
DownScan: 455/800 kHz
Traductor: SplitShot (000-14028-001)
Puterea de ieșire:
Sonda 2D CHIRP: 200 W (RMS)
Scanare minimă: Max. 500 W (RMS)
Alimentare: 12 VDC(10.4-17VDC min-max)
GPS intern
Harti: NU

SONAR SI SONDA

După cum am menționat mai sus, Lowrance HOOK2-5x foloseste o sonda  SplitShot. Acesta este o sonda de plastic, dar vine cu un suport metalic transom. Cu toate acestea, poate fi montat și pe un motor de trolling. Aceasta sonda integrează un senzor de temperatură, are un cablu de 20 '(6 m) și conector cu 8 pini.

Unitatea este capabilă de două tipuri de scanari: Wide Angle CHIRP și DownScan Imaging. Cu traductorul SplitShot inclus, unitatea poate utiliza ambele tipuri de scanari. Sistemul poate utiliza o singură frecvență pentru sonarul său 2D Wide Angle CHIRP, acesta fiind de 200 kHz, în timp ce pentru DownScan poate utiliza două frecvențe, 455/800 kHz.
Pentru scanarea High CHIRP, sonda utilizează o rază conică cu o acoperire de aprox. 40 °. Pentru DownScan, raza de scanare este în formă de con, asemănătoare cu fasciculele scanerului, dar acoperirea lor laterală este puțin mai mare decât pentru fasciculul 2D. Cu toate acestea, lățimile exacte ale fasciculelor nu sunt specificate.

Deoarece este un sistem de căutare a peștilor destinat utilizării apei dulci, Lowrance HOOK2-5x GPS SplitShot nu oferă posibilitati extreme de scanare la adâncime. Cu toate acestea, se poate ajunge la adâncimi de 500 ft (153 m) când se utilizează sonarul High CHIRP. Capacitatea de scanare la adâncime ale sonarului DownScan sunt de 300 ft (91 m) la 455 kHz și de 150 ft (46 m) la 800 kHz. De asemenea, viteza recomandată pentru imaginea de cea mai bună calitate este de până la 5-6 MPH, dar sistemul ar trebui să ofere o buna citirea a substratului si la viteza mai mari.

Acest sonar are posibilitatea de setare automata. Această caracteristică vă permite să petreceți mai mult timp în pescuit și să reglați mai puțin timp unitatea. Reglează în mod activ setările sonarului, deoarece condițiile de pescuit se schimbă.
Unitatea oferă și alte aplicații: împreună cu CHIRP și DownScan. De exemplu, acesta are modul de semnalizare circulară, ID-ul peștilor, alarmei de dimensiuni reduse, alarma de adâncime, gama inferioară etc. Cu toate acestea, deoarece este o unitate mai mare decât HOOK2-5 (fără "x"), nu oferă Sonar Înregistrare și Sonar derulare înapoi.

NAVIGAREA

Deoarece este un model HOOK2 X, această unitate Lowrance nu are cartografiere GPS, ci doar un plotter de bază GPS, similar cu cel disponibil cu unitățile Garmin Striker PLUS. Evident, antena GPS este internă; numărul de canale GPS și frecvența GPS nu sunt specificate (probabil că este un GPS de 5 Hz, care ar trebui să vă actualizeze poziția de 5 ori pe secundă).

La fel ca orice alt plotter GPS, cea disponibilă împreună cu Lowrance HOOK2-5x SplitShot constă dintr-o pagină necompletată pe care puteți marca puncte, înregistrează trasee și crea rute. Sistemul urmărește automat și atrage mișcarea navei pe foaia albă a plotterului. Fiecare punct de traseu creat are o poziție globală exactă cu coordonatele latitudinii și longitudinii.

De asemenea, este disponibilă și funcția MOB (Man-Over-Board) (MOB). Este de fapt un alt mod de a salva un punct de urgență. Cu alte cuvinte, puteți crea un punct de parcurs MOB la locația vasului curent apăsând simultan ambele taste de zoom ale unității.

Caracteristicile unității de control

Lowrance HOOK2-5x SplitShot are un ecran diagonal de 5 ", cu o rezoluție pixel de 800H x 480V. Este un afișaj de tip SolarMax care integrează o iluminare reglabilă LED care oferă imagini foarte clare și o vizibilitate excelentă în lumina directă a soarelui

Unitatea funcționează cu tastatură. Nu are tehnologie touchscreen, cum ar fi Lowrance Elite-5 Ti, de exemplu. Utilizarea funcțiilor sale și navigarea prin meniuri se face exclusiv din tastatura din dreapta. Interfața sa este foarte intuitivă și ușor de utilizat. Este important să menționăm, totuși, că unitatea nu are o caracteristică de vizualizare divizată. În mod diferit, puteți vizualiza și utiliza o singură aplicație la acel moment; nu puteți vedea sonarul 2D și sonarul DownScan în ecranul divizat.

Deoarece este un detector de pesti Lowrance care nu foloseste diagrame, de asemenea, nu are un slot pentru card microSD sau SD. De asemenea, nu oferă integrare NMEA sau Ethernet.

Nu in ultimul rand, sunt incluse un kit de montare rapida cu clame clasice si un kit frontal. Capacul unității nu este inclus.

PE SCURT:


    Sonar cu bandă largă cu unghi larg (200 kHz / 40 °);
    Downscan Imaging Sonad (455/800 kHz)
    SplitShot HDI traductor de skimmer inclus;
    Capacitatea de adâncime - 500 ft (153 m)
    Sonorizare automată;
    Funcția ID Fish include;
    Circulară luminos caracteristică inclusă;
    Alarmă în adâncime și alarme de apă rece;
    Citirea temperaturii apei;
    Plotter simplu și precis GPS;
    Puncte de parcurs, trasee și funcții de plotare;
    Ecranul SolarMAX ™ oferă o lizibilitate excelentă din unghiuri ascuțite.
    Dispozitiv de eliberare rapidă și montare încastrat;
    Ușor de instalat.


    Nu există funcție de înregistrare a sonarului;
    Fără funcție de divizare;
    Fără funcția A-scope.

Lowrance HOOK2-5x SplitShot este un detector CHIRP / DownScan care are și un plotter de bază GPS. Acesta include traductorul SplitShot HDI capabil de frecvențe 200/455/800 kHz și susține sonarul 2D și DownScan al unității. Are o capacitate de adâncime de 500 m (153 m), ceea ce îl face perfect pentru pescuitul cu apă dulce, dar și pentru pescuitul cu apă sărată, dacă nu vă deplasați prea mult în larg. Este o unitate care se concentrează pe oferirea celor mai necesare descoperiri și caracteristici de navigație la cel mai accesibil preț.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Lowrance Hook2 5X Cu SplitShot Transducer si GPS

Oferta cu timp limitat
  • 1.656,00 Lei
  • 1.573,20 Lei
  • Fără TVA: 1.573,20 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare