-5% Stoc Epuizat Sonar Lowrance Hook-4x Chirp DSI
Modelul Hook 4X Chirp DSI este modelul nou al celor de la Lowrance, construit pe vechea structura Elite 4X, avand disponibile cele mai importante 3 tehnologii: CHIRP, ASP(Advance Signal Procesing) si DSI(Down Scan Imaging).
In plus, fata de vechiul model 4X, acest sonar prezinta imaginea subacvatica in format 3D,  facand astfel identificarea structurii mult mai facila.
Imaginea rezultata este prezentata ca o poza 3D, putand distinge mult mai usor crengile unui copac cazut in apa, rezultatul fiind un mai bun control al momelii sub barca.
Dispunand de o senzitivitate sporita pentru a reda imagini mult mai clare a zonei scanate, capacitatea de derulare a imaginilor inregistrate pentru o mai buna intelegere a structurilor de sub barca, acest sonar va ajuta rapid sa intelegeti in termeni reali tot ce inseamna praguri, obstacole sau copaci cazuti sub barca..
Caracteristici ale tehnologiilor acestui sonar:

CHIRP  – (AICI VIDEO)senzitivitate sporita rezultand redare cu rezolutie mare si imagini imbunatatite a zonelor scanate, a pestilor si a nalucilor utilizate de pescarii din barca.
DSI (Down Scan Imaging) - (AICI VIDEO)reprezentarea sub forma de poza reala a zonei scanate.
TrackBack - derularea imaginilor inregistrate pentru a revedea structurile zonelor vizitate.
Advanced Signal Processing (ASP) - reduce nevoia de a ajusta manual setarile pentru o vizualizare mai clara a pestilor, structurilor si fundului apei.Caracteristici generale:

    Marime display - diagonala 11cm, rezolutie 480 x 272
    Dimensiuni 189x96x56mm
    Tip ecran 16-bit color TFT
    Display iluminat cu Led, 11 nivele
    Tehnologie DSI
    Tehnologie Chirp
    Advanced Signal Processing (ASP)
    TrackBack
    Frecvente: 455kHz/800kHz (DSI), Medii, Inalte (CHIRP), 83kHz/200kHz
    Putere de iesire RMS: 500W
    Transducer inclus
    Alimentare: 12V(10-17 vDC min-max)
 Vizionati video de prezentare a prodului AICI!

Produsele Lowrance beneficiaza de garantie si de service asigurate de catre producator!
Asiguram consiliere de specialitate!

Daca nu stiti ce sonar vi se potriveste, cititi AICI despre cum sa va alegeti cel mai bun sonar .
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cum functioneaza sonarele, tehnologia folosita si caracteristicile unui sonar performant, gasiti AICI mai multe informatii.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Sonar Lowrance Hook-4x Chirp DSI

Oferta cu timp limitat
  • 1.219,75 Lei
  • 1.158,76 Lei
  • Fără TVA: 1.158,76 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare&GPS