Card Navionics Plus 598102 cu Harti ale Dunarii Romania

Delta Dunarii
Cartografia detaliată maximă integrală pentru marine și lacuri face din Navionics + alegerea perfectă pentru croazieră, pescuit și navigatie. Obțineți cele mai precise date de navigație pentru plotterul dvs. GPS, o hartă exclusivă de batimetrie de 0,5 m HD, îmbunătățită de către navigatori ca dvs. și conținut local unic împărtășit de utilizatorii aplicației Navionics. Facem mii de modificări în fiecare zi, astfel încât să puteți avea întotdeauna cele mai actuale diagrame. Actualizările zilnice și funcțiile avansate sunt incluse pentru un an.


Click AICI pentru detalii!


Compatibila cu Sonare Lowrance sau SIMRAD

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Card Navionics Plus 598102 cu Harti ale Dunarii Romania

  • 1.463,50 Lei
  • Fără TVA: 1.463,50 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: sonare