Spinnerbait Berti Shallow Killer, 11g, Rosu-Chartreuse , Colorado Salcie
Spinnerbaitul Berti Shallow Killer este naluca cu cele mai bune rezultate in prinderea stiucilor mari.
Fie ca pescuiti in ape cu adancime mica, fie ca pescuiti in zone cu obstacole precum stuf, plauri, nuferi, iarba, aceasta naluca este foarte eficienta din cauza ramei metalice pe care este montata, si  care protejeaza carligul de agatatura.
Folosita la inceput in campionatele de spinning de catre pescari care au devenit campioni, incet-incet, aceasta naluca a inceput sa-si faca loc si in trusele pescarilor sportivi.
Se pescuieste cu recuperari liniare, presarate cu mici zvâcniri din vârful lansetei, zvâcniri care întrerup miscarea rectilinie si determina de cele mai multe ori atacul stiucii.
Datorita vibratilor perfecte facute de cele doua palete, aceasta naluca practic scoate stiuca de unde este ascunsa, facand-o sa atace, chiar daca nu are chef sa manance.
O puteti pescui chiar si apele a caror claritate nu este foarte buna.
Gama uriasa de modele, culori, palete si carlige poate fi adaptata pentru un pescuit agresiv, vara, cand apa este mai calda si stiucile nu raspund bine la alte momeli,  sau mai discret,  in apa mai adanca, toamna tarziu, cand tatonam mai mult fundul apei in cautarea stiucilor.
Cand mergeti la un pescuit de stiuca si ati folosit tot ce aveti in trusa, fara niciun rezultat notabil, folositi spinnerbaitul Berti, cu siguranta va va salva partida de pescuit.

VEZI VIDEO!
Spinnerbait
CuloareRosu-Chartreuse
Greutate11g
Paleta 1Colorado
Paleta 2Salcie

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Spinnerbait Berti Shallow Killer, 11g, Rosu-Chartreuse , Colorado Salcie

  • 17,00 Lei
  • Fără TVA: 17,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: spinnerbaituri, pescuit la stiuca