Spinnertail Biwaa Divinator Kompact Northern Pike 7cm 30g

Divinator Kompakt este o naluca ce atrage rapitorii chiar și în cele mai dificile condiții. Construit cu componente de înaltă calitate, il puteti pescui pe verticală, in curent cu recuperari rapide, in balti, pe praguri sau chiar prin lansari si recuperari liniare.

Il puteti pescui la avat, in curenti mari sau anafoare - fie pe timp de zi, cu recuperari rapide, fie pe timp de noapte cu recuperari lente, lasat usor sa cada si tras usor.


Vara, cand apa este calda si salaul se trage in ape adanci, in anafoare, il puteti lasa sa cada usor pe substrat apoi il veti recupera lent - veti avea parte de surprize placute!


La stiuca il veti lansa si recupera liniar, cu pauze scurte.

     2,75 "/ 70 mm
     1oz - 28g
     Turnat în jurul unui cap de jig intern
     Lama conectată prin intermediul unei sârme din oțel inoxidabil
     Inele din oțel inoxidabil
     Pivotant de înaltă calitate a butoiului rasucitor

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Spinnertail Biwaa Divinator Kompact Northern Pike 7cm 30g

  • 45,00 Lei
  • Fără TVA: 45,00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00