Spro ASP Spinner UV 10g Zebra

Unul dintre spinnerele originale de acest tip de pe piață este acum disponibil într-o paleta plina de culoare activă UV. Aceste spinnere sunt niste naluci de cercetare foarte bune, se lanseaza la mari distante cu usurinta și se recuperareaza foarte rapid -  puteți acoperi o zona foarte mare de pescuit într-un timp scurt. ASP spinners sunt naluci atractive pentru aproape toati peștii rapitori, chiar somn mare au fost prinși pe aceste mici spinnere. Fiecare naluca este echipata cu un cârlig de înaltă calitate Gamakatsu. Această gamă specială include o gamă completă de culori active UV, incluzând un "firefly" de culoare strălucitoare specială!
Naluci excelente la avat, stiuca, biban si chiar si la salau!

Echipat cu ancora Gamakatsu si paleta Colorado.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produsele comercializate pe site-ul Proangler.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele europene. 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
Produsele trimise prin curierat in vederea solutionarii garantiei trebuie ambalate corespunzator pentru a asigura un grad de protectie suficient. Nu sunt acceptate produsele ambalate necorespunzator deoarece se pune in pericol integritatea produselor.
Nerespectarea acordului privind Termeni si conditii din cadrul sitului si a conditiilor de mai sus ce revin cumparatorului atrage de la sine pierderea garantiei

 

Spro ASP Spinner UV 10g Zebra

  • 32,40 Lei
  • Fără TVA: 32,40 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi
peste 200 lei
Comenzi telefonice 0735 197 278 L-S 08:00-20:00

Etichete: naluci avat